Thursday, February 16, 2012

Raskas työ vaatii raskaat huvit

No nyt on pikkuhiljaa päästy jo työn makuunkin. Ollaan tehty keittiöhommia ja nyt on vireillä uuden ohjelman ideoimista tänne kesäksi, mutta lähinnä noita asiakaslistoja väännetty monta päivää. Se on 'hauskaa' kun ei saa ihmisten käsialasta mitään selvää kun kerätään tietoja muun muassa sisäänkirjoittautumislappusista! Eli koneella aika paljon duunia kun nytkin ideoidaan koneella ja mietitään miten voisi markkinoida sitten paremmin sitä ohjelmaa.
Maanantaina päästiin myös farmilla käymään ekaa kertaa, yllätyttiin kun se olikin ihan toisessa kylässä. Kyllähän siellä niitä heppoja oli vaikka muille jakaa.
Eilen oli se päivä kun vihdoin päästiin Budapestiin! :) Tuli vähän shoppailtua, ja harhailtua tietenkin kun ei ollut mikään maailman paras meiän kartta, eli siitä ei paljoo ollut hyötyä :D Ja tietysti piti käydä italialaisessa syömässä kun nyt kerran Unkariin ollaan tultu.
Loppuilta istuskeltiin jossain mukavassa kuppilassa ja maisteltiin pari drinkkiä ennen kun tultiinkin sitten takasin :) Kuvia ei paljon tullu otettua ja nekin aika laadukkaita, kun oli aika synkkää ja tuuli niin hemmetisti välillä ja sato luntakin. Niin, ja oli kyllä hyvä myyjä kun sai meidät ostamaan muuten aika kallista jotain kuolleenmerensuolahoitoa purkin, kun oli ensin näyttänyt miten se toimii. Ja oli muuten pehmeet kädet. Kai se on pakko tänään lämmittää saunaa ja tehdä ihmesuola jalkahoidot :D
Että nyt, viszlaat!
                                                 Pyhän Tapanin basilika eli "basiliski"
                                                                Tonavan rannasta

2 comments:

  1. Uudeb ohjelman ideointi kuulostaa mukavalta ja haastavalta työltä, jota on varmasti kiva lähteä työstämään. Tuliko ihmesuolalla sileät hipiät? Kirjoitelkaahan blogia ahkerasti ja pitäkää toisistanne huolta :)
    Merja

    ReplyDelete
  2. Muistakaa kirjoitella blogia!! :)

    ReplyDelete