Thursday, April 5, 2012

Kiire

Taas on kiirettä pitänyt, tullut joka päivä lisää asiakkaita, jotka ollaan otettu  vastaan, annettu täytettävät paperit ja infottu talon tavoista, palveluista ym.
Annika on aina jossain välissä koittanut tehdä asiakaslistoja eteenpäin, mutta paljoa ei ole ollut aikaa. Hääkoristeet on nyt saatu valmiiksi, askarreltiin kreppipaperista kukkia, tai minä lähinnä aina sillon kun Annika teki koneella töitä.
Eilen oli taas urakka, leivottiin karjalanpiirakoita ja myös muutama asiakas osallistui siihen. Huomenna pitää taas tehdä piirakoita ja mämmiä, ja tänään tehtiinkin valmiiksi täytteet ja taikina.
Eilen onnistui päästä pariksi tunniksi vapaalle sillä aikaa kun muut oli ratsastamassa, päästiin käymään Dabasissa Raimon synttärioluella ja Oulun läksiäisiksi.
Tänään Annika oli farmilla siivoamassa, oli kuulemma aika hektistä, kauhea sotku ja vähän aikaa. Itsellä aika kului lähinnä keittiössä, piti lämmittää lounas ja tiskailla ja siistiä, jäi nyt nekin hommat meille kun meiän Oulun kokkipojat lähti tänään :( Voih.
Mä oon täällä myös miettinyt pää pyörällä kun jouduin tähän pomon hommaan, suunnitellut aikataulut kahdelle seuraavalle päivälle ja yrittänyt tehdä työnjakoa. Ainakin on oppinut, että todellakin on monipuolista hommaa ja pomoilu on stressaavaa. Ei edes muista kaikkea mitä ollaan tehty, kun on ollut koko ajan välissä jotain pienempiäkin kuvioita ja hoidettavaa, eikä ole kerennyt kirjoittaa useammin.
Huomenna pitäisi kaiken kokkailun ohella saada kaikki valmiiksi häitä varten ja ottaa taas lisää asiakkaita vastaan. Kaikkea olis tiedossa, että nyt se vasta alkaa... Seuraavia vapaata kahta tuntia odottelessa.

No comments:

Post a Comment