Tuesday, April 10, 2012

viimeistä iltaa Akác-tanyalla

Nyt on ollut aika hiljaista, onneksi. On kerennyt ottaa rennosti ja meillä on nyt myös työtunnit täynnä. Sunnuntaina ei oikeastaan ollut muuta kun herättiin aamupalan tekoon, tietysti piti siinä päivystää kun tuli kaksi ryhmää eri aikaan aamupalalle. Sitten vaan tiskailtiin välillä pitkin päivää ja pientä siivoilua, muuten otettiin lepoo. Eilinen kului samalla kaavalla. Tietysti myös juteltiin Katin kanssa, kun se sunnuntaina saapui takasin. Päädyttiin sitten siihen, että lähdetään huomenna vielä kahdeksi yöksi Budapestiin, koska täälläkään ei meitä varsinaisesti tarvita. Paperisota hoidettiin myös alta tänään. Raimo ja Tico pääsee myös lähteen meiän kaa Budapestiin, ja me sitte Annikan kaa perjantaina aamulla suunnataan sieltä kentälle. Ihan mukava matkan päätös :)
Tänään Annika oli aamupalan laitossa, mä tiskasin jossain välissä. Sitten tänne rynnäköi joskus iltapäivästä suomalainen kuororyhmä, joita hevosajelutettiin yms. Me jouduttiin sillä aikaa taas letunpaistoon, tuli paistettua joku 50-60 lettua. Siinä vierähtikin koko aika kun ryhmä oli paikalla, ja lähtivät sitten lettujen jälkeen pois.
Nyt on laukutkin pakattu, eikä mitään hätää ees painorajotusten kanssa! Vähän tuntuu kyllä oudolta, että nyt on muka kamat kasassa, ja huomenna aamulla lähetään...

No comments:

Post a Comment