Friday, April 6, 2012

Viikko jäljellä!

Tänään herättiin taas aamupalan tekoon Annikan ja poikien kanssa. Se nyt on tästä lähtien joka aamu, kun on niin paljon asiakkaita että tarvii kaikki 4, tähän asti ollaan laitettu vuorot, että aina kaks tai kolme on aamupalan laitossa.
Sen jälkeen hoidettiin tiskit, ruokittiin koirat, siivoiltiin wc:t ja terassi piti laittaa kuntoon, että saadaan huomiseksi sinne leipomistalkoot pystyyn ja pääsiäiskoristelut. Käytiin myös metsäretkellä keräämässä oksia, mutta delegoitiin niiden koristelu muille tytöille.
Lounas oli myös meidän vastuulla tänään. Sen jälkeen ryhdyttiin karjalanpiirakoitten tekoon. Annika kerkesi ekaa kertaa kunnolla mukaan, ja nyt sekin on ihan ammattilainen ja hoitaa huomenna karjalanpiirakka pisteen kun asiakkaatkin osallistuu. Tänään tein myös valmiiksi tiskivuoro- ja työnjakolistat ja aikataulut huomiselle. Toivottavasti huomenna kerkeis ottaan pari kuvaakin, niin saa tännekkin laittaa. Tänään vielä lettutaikinaa pitää tehdä valmiiksi ja varmana jotain muutakin ainakin tiskausta taas. Tiedä paljon sitäkin saa tehdä kun 160 lettua pitäis saada...

No comments:

Post a Comment