Wednesday, March 28, 2012

Maajussit

Helinä ja Tuovi lähti sitten kohti Budapestiä eilen. Niin lähti myös oulu eli kokkipojat, heitettiin heiät viereiseen kylään, josta pääsivät bussiin. Sehän tarkottaa myös sitä, että meille jäi keittiöpuoli pitkästä aikaa. Eilen tehtiinkin sitten illalliseksi risotto; hyvää oli taas. Ja luonnollisesti tiskattiin.

Tänään nousin tampereen toisen osapuolen kanssa tekemään aamupalan, ja vieraat lähtivät myöskin Budapestiin pariksi päiväksi eli nyt ollaan vaan oman porukan kesken.
Päivä kului pienten siivoushommien parissa kuten yläkerran jääkaapin pesu ja täyttö, ulkopöytien pyyhintää ym, sekä kyntäessä ruohoo ulos. Annika heitteli siemenet ja mä haravoin perässä. Työmiehet vaan naureskeli meille, ja kuultiinkin sitten kun ei naiset yleensä tee täällä tommosia hommia lapion ja haravan varressa. Oli tietysti mentävä jälkeenpäin naureskeleen niille kostoksi.
Koneellakin oli välissä muutamia juttuja Akac-tanyan sivuille lisättäväksi, ja tietysti keittiöhommat. Illalliseksi pistettiin vaan pakastepizzaa uuniin ja tehtiin salaatti, kun ei ollut muita syömässä kun me, tampere ja Eija.
Jos kohta vielä saunomaan ja pesemään mullat naamasta.

ps. Ylpeänä vielä lisään että Annika on siementen kylvämisen lisäksi myös lapioinut multaa otsa hiessä. Ja ihmettelee mitä tarkottaa kyntää ruohoa. No, ei varmaan mitään.

No comments:

Post a Comment