Tuesday, March 27, 2012

Sardiinit

Perjantaina lähettiin Budapestiin. Saatiin Eerolta kyyti kun sillä oli jotain asioita siellä hoideltavana. Oltiin jo aika aikaisin siellä, joten päätettiin lähteä shoppailemaan. Käveltiin Rakoczi utcaa, jonka varrelta löytyi monia kivoja ja halpoja kauppoja. Sitten mentiin Arena Plazalle ja käytiin syömässä meidän lemppäri raflassa, eli okay italiassa :) nami! Lauantaina kuljettiin taas kaupoissa, eikä tehty oikein mitään ihmeellistä. Käytiin taas syömässä italialaista safkaa... Sunnuntaina nukutiin pitkään. Illalla lähdettiin Nepligetin bussiasemalle, Eero oli siellä meitä odottamassa. Kyydissä oli myös Tampere, eli meidän toiset matkailualan harjoittelijat, sekä Helinä ja Tuovi! Juteltiin siinä sitten kotiin päästyämme hetken opettajien kanssa, ja saatiin loistavat tulaiset heiltä, nimittäin fatzerin sinistä ja salmiakkia :)
Eilen Tuovi lähti ratsastamaan ja me jäätiin juttelemaan ja näyttämään paikkoja Helinälle. Aika iso osa päivästä meni jutellessa Herlinän kanssa töistä ja muista kuulumisista. Jossain välissä ehdittiin vähän miettimään teemoja tänne Akác-tanyalle. Eero nimittäin haluaa kuluvalle vuodelle 25 teemaviikkoa, ja niitä sitten yritettiin keksiä. Tänään ollaan jatkettu listaa, alkaa siinä olemaan jo muutama kymmenen teemaa. Listaa pitäisi sitten jokupäivä verrata tampereen listan kanssa, ja valita vielä yhdessä parhiammat, jotkaan esitellä sitten Eerolle ja Katille.
Eero pyysi meitä myös tekemään pienen Budapest oppaan tuleville työharjoittelijoille. Se sitten värkättiin eilen. Laitettiin jotain liikkumisesta, tekemisestä ja muista yleisistä käyttäytymisohjeista, jotka ajateltiin olevan hyödyllisiä seuraaville harjoittelijoille. Toivottavasti siitä on tulevaisuudessa apua!
Tänään ollaan niiden teemojen miettimisen lisäksi korjailtu Katin antamia ohjeita, jotka mekin saatiin kun tultiin tänne Akác-tanyalle. Niissä on siis mm. oheita aamupalan tekoon, siivoukseen ja vieraiden vastaanottoon. Nyt odotellaan, että Helinä tulee hieronnasta pois ja päästään juttelemaan lisää näytöistä ja muista tärkeistä jutuista.

No comments:

Post a Comment