Tuesday, March 20, 2012

Örkit & kesä


Perjantaina tosiaan vanhempani ja poikaystäväni tulivat Budapestiin. Pyörittiin kaupoissa ja käytiin linnavuorella,  sankareiden aukiolla ja terrorin talossa. Oli mukavaa:) Tultiin sunnuntaina käymään täällä Akác-tanyalla ja kierreltiin muutenkin autolla maaseudulla. Koko viikonloppu oli muuten tosi lämmin ilma, ja sen pitäisi jatkua ainakin loppuviikkoon asti.
Sisäänkäynti linnavuorelle

Maanantaina tulin takasin tänne Akác-tanyalle. Eilen saapuivat myös uudet työharjoittelija Pirkanmaalta. Näytettiin heille vähän paikkoja ja kerrottiin millasta täällä on ollut. Tehtiin lounas, koska kokkipojat maalailivat pöytiä. Saatiin sitten työtehtäväksi käydä irrottamassa jtn tarroja neliapilan kahden asunnon ikkunoista, jotka piti myös pestä. Siinä meni aika kauan kun ei aluksi ollut hyviä välineitä käytössä. Onneksi Eero löysi meille hommaan tarkoitetun lastajutun, jolla saatiin nopeutettua työtä huomattavasti. Hommaa hankaloitti myös kivat veriludeörkit, joita oli toisessa huoneistossa jumalattomasti, myös eläviä.... Tänään ollaankin siivottu samaiset kämpät. Siinä meni koko aamupäivä, kun ensin piti lakaista örkit pois, sitten imuroida ja vielä pestä lattiat. On tullu vähän huudettua ja kiljuttua eilen ja tänään, kun örkit lenteli päin! Pitäis saada jtn vaarallisentyön lisää, koska sydänkohtaus oli kummallakin meistä pari kertaa lähellä :D



Kun oltiin saatu siivoushommat tehtyä, päätettiin pitää pieni breikki ja lähteä pyöräilemään. Oli niin lämmin, että pistettiin shortsit jalkaan ja lähettiin ottamaan hieman rusketusta. Sonja varsinkin on jo ihan ruskettunut! Käytiin kylällä kiertelemässä ja sitten mentiin hetkeksi keskibaarin terassille istumaan ja nautiskelemaan auringosta. Loppupäivä ollaankin oltu sitten sisähommissa. Etittiin ammatillisten koulujen sähköpostiosoitteita, jotta voidaan lähettää kyselyt kouluille niiden vamhoista tavaroista esim. rakennusvälineistä. Eero on kiinnostunut ostamaan niitä, koska täällä on nyt laajennus menossa. Nyt pitää mennä syömään, pojat tehny taas jtn gourmet ruokaa:)
Ihan mukava pyöräilykeli oli

No comments:

Post a Comment