Wednesday, March 7, 2012

Uutta projektia putkeen

Nyt on mämmifestarit markkinoitu ja kaikki kutsut laitettu. Jopa meni jo kaikki majoituspaikatkin täyteen! Että viimeistään huhtikuun eka viikonloppu tulee vilinää, kun täällä järjestetään häätkin vielä samana päivänä kun mämmifestarit alkaa. Jossain kohtaa ruvetaan sitten kokkailemaan testierää mämmiä.
Eilen  myös siivottiin meiän huone, ei luulis olevan suuri homma, mut meiän imuri ei vedä sitte yhtää vaikka imuripussinkin tyhjensi niin ei se kauheen nopee ollu.
Tänään ryhdyttiin parantamaan eli oikeastaan tekemään kokonaan uudestaan sotahistoriallisia retkiohjelmia, jonka pohja oli siis toisten työssäoppijoiden tekemä, ja jolla Annika oli yhdellä retkistä mukana kun oli Timon näyttö. Niistä pitää tehdä asiakkaalle annettava versio, retken vetäjälle annettava yksityiskohtaisempi versio, jossa kaikki huomioon otettava ja vielä käyntikohteista oma tiedosto, johon kerätään hinnasto ja muut kohteisiin liittyvät tiedot esim. opastettujen kierrosten varaus ja yhteystiedot.
Sotahistoriallisten retkiohjelmien jälkeen pitää vielä tehdä sama juttu jalkapalloretkistä :D
Välissä käytiin vähän pihahommissa haravoimassa taas.
Laitettiin myös illallinen tänään Annikan kanssa, tehtiin jauheliharisottoa, vähän tulista, heitettiin sinne kaikkee hauskaa ja oli tosi hyvää. Maistuis varmaan teillekkin...

No comments:

Post a Comment